Nákupní košík0 ks / 0 Kč
Zvolená měna:
Náhled

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je zatím prázdný..

Přihlášení / Registrace

   host (nepřihlášen)
Nahoru

Browin REDUKWAS - potravinářský uhličitan vápenatý - 15 g

Optimální kyselost vína by měla být 6-9 g / l. Kyselost můžete snížit přidáním vody, ale příliš mnoho vody způsobuje ztrátu vůní a chuti. Červená kyselina neutralizuje kyseliny přítomné v ovoci, snižuje kyselost až o 2 g / l.

Hlavní rysy:
• Hmotnost 15 g
• Pro 10-20 l moštu
• 6,7 g na 10 l musí snížit kyselost o 1 g / l

Používání:
Smíchejte červenou kyselinu se 100 ml vody, přidejte ji do moštu nebo vína, důkladně promíchejte. Po jednom dni se musí z vytvořený sediment vypustit. Nepřekračujte dávku 15 g na 10 l moštu.

Složení: uhličitan vápenatý





Parametry

Hmotnost15.00 g

Tisk karty
Mám otázku..
Zavřít

Váš dotaz na zboží REDUKWAS - potravinářský uhličitan vápenatý - 15 g

Jméno:*
Telefon:*
Email:*
Předmět:*
Váš dotaz :  
Povinné položky*

Mohlo by Vás zajímat...